Sofia foto.jpg

Om Mig

Jeg er uddannet med en sundhedsfaglig professions bachelor i psykomotorisk terapi og afspænding fra UCC Nordsjælland og har siden arbejdet med både individuel terapi, grupper og bevægelses undervisning.

Siden afsluttede min uddannelse, til psykomotorisk teraeput, har jeg arbejdet med individuel psykomotorisk terapi og samtale i egen klinik og siden 2018 har jeg også arbejdet med borgere i ressource forløb, fra Hvidovre kommune.

Jeg har været med på mange forskellige workshops og forløb. Blandt andet Cool Kids i Hillerød - et gruppeforløb for børn med angst. Jump i Roskilde - et for gruppeforløb for unge som havde udfordringer med at finde sig selv og et ståsted i livet. workshops om "hovedpine", "søvn", "kvinde og krop", "Babyer sanser og søvn" m.m. hos Center for krop og bevægelse i Frederikssund. 


I 2016 uddannede jeg mig hos Mindful Moving Fødselsforberedelse og har siden haft stor glæde ved, at arbejde med gravide, barslende, familier og børn. Både i individuelle forløb og på hold. 

I forbindelse med mit arbejde med babyer og børn, har jeg desuden også uddannet mig inden for psykomotorisk behandling af babyer og børn, samt kraniosakral terapi.

Jeg har sideløbende med det terapeutiske arbejde, været underviser på en række forskellige bevægelseshold. Herunder træning og mindfulness, skulder-, nake-, ryghold, osteoporosehold, stolegymnastik, moms night out, babyrytmik, motion for gravide, fødselsforberedelse og babyrytmik.

I 2019 er jeg påbegyndt en uddannelse til psykoterapeut på Psykoterapeutisk institut i København. 


Medlem af DAP - Danske Psykomotoriske Terapeuter.