top of page
Sofia foto.jpg

Om Mig

Jeg er uddannet med en sundhedsfaglig professions bachelor i psykomotorisk terapi og afspænding fra UCC Nordsjælland. Siden da har jeg arbejdet med både individuel terapi, grupper og bevægelsesundervisning.

Efter jeg afsluttede min uddannelse, til psykomotorisk terapeut, har jeg arbejdet med individuel psykomotorisk kropsterapi og samtale i egen klinik. Siden 2018 har jeg arbejdet  med individuelt tilrettelagt terapeutiske forløb for borgere i ressourceforløb i Hvidovre kommune.

Jeg har løbende været underviser og behandler på forskellige workshops og forløb. Blandt andet Cool Kids i Hillerød - et gruppeforløb for børn med angst og deres forældre. Jump i Roskilde - et gruppeforløb for unge,  som havde udfordringer med at finde sig selv og et ståsted i livet. Workshops om "hovedpine", "søvn", "kvinde og krop", "Babyer sanser og søvn" m.m. hos Center for krop og bevægelse i Frederikssund. 


I 2016 tog jeg en efteruddannelse mig hos Mindful Moving Fødselsforberedelse og har siden haft stor glæde ved, at arbejde med gravide, barslende, familier og børn. Både i individuelle forløb og på hold. 

I forbindelse med mit arbejde med babyer og børn, har jeg desuden også uddannet mig inden for psykomotorisk behandling af babyer og børn, samt kraniosakral terapi.

Jeg har sideløbende med det terapeutiske arbejde, været underviser på en række forskellige bevægelseshold. Herunder træning & mindfulness, skulder-, nakke-, ryghold, osteoporosehold, stolegymnastik, moms night out, babyrytmik, motion for gravide og fødselsforberedelse.


Jeg er løbende på uddannelser eller kurser for at dygtiggøre mig som terapeut. I den forbindelse jer jeg i 2019 påbegyndt en uddannelse til psykoterapeut. Jeg er netop nu i gang med overbygningen hos  Academy Copenhagen.  I forbindelse med sidste årene på min uddannelse til psykoterapeut, tager jeg træningsklienter ind, i min praksis i Frederikssund. Læs mere om det her, hvis du tænker det kunne være noget for dig. 

For at sikre et højt fagligt niveau og at jeg som menneske er i balance, deltager jeg hyppigt i supervision og går i egen terapi, 

Medlem af DAP - Danske Psykomotoriske Terapeuter.

Om mig: About Me
bottom of page