top of page

Træningsklienter til psykoterapi

Fra foråret 2023 tager jeg træningsklinter ind til psykoterapi, i min praksis i Frederikssund og i begrænset omfang i Hvidovre.

Når man læser til psykoterapeut skal man, hen mod slutningen på uddannelsen, tage træningsklienter ind. Formålet med træningsklienter, er at få erfaringer og rutine med det vi bliver undervist i på instituttet. Når vi arbejder med træningsklienter, får vi løbende supervision fra vores underviserer.

I kraft af mit nuværende arbejde med at lave psykomotorisk kropsterapi og samtale, har jeg mange års erfaring med at lave terapeutisk arbejde og har derigennem særlig erfaring med at arbejde med mennesker, der lider af angst, stress, spiseforstyrrelser og anden selvdestruktiv adfærd, manglende identitetsfølelse, tomhedsfølelse, samt senfølger efter omsorgssvigt, mobning, voldelige parforhold mv. Undervejs i min uddannelse til psykoterapeut, har jeg fået endnu flere redskaber at trække på og arbejder allerede nu, med en del af dem.

Jeg ser frem til at kunne støtte mine kommende træningsklinter i at finde ind til en balance, hvor de føler de lever et meningsfuldt liv, frie til at være den de er. Hel og i Balance. 

Som træningsklient, er du sikret fortrolighed og anonymitet, på samme måde som hvis du gik hos en færdiguddannet psykoterapeut.

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre mere eller booke tid til en session.

OBS jeg har ledige tider om onsdagen i Frederikssund samt få ledige tider tirsdag og torsdag i Hvidovre.  

Wild Flowers
Wild Flowers

press to zoom
Psychology Session
Psychology Session

press to zoom
Couples Therapy
Couples Therapy

press to zoom
Wild Flowers
Wild Flowers

press to zoom
Træningsklienter til Psykoterapi: Welcome
bottom of page