top of page

Træningsklienter til psykoterapi

Da jeg er ved at færdiggøre min uddannelse, tager jeg træningsklinter ind til nedsat pris, i min praksis i Frederikssund og i Hvidovre.

Når man læser til psykoterapeut skal man, hen mod slutningen af uddannelsen, tage træningsklienter ind. Formålet med træningsklienter, er at få erfaringer og rutine med det vi bliver undervist i på instituttet. Når vi arbejder med træningsklienter, er vi underlagt fuld tavshedspligt og får løbende supervision fra vores underviserer.

I kraft af mit nuværende arbejde med psykomotorisk kropsterapi og samtale, har jeg mange års erfaring i det terapeutisk felt. Jeg har særlig erfaring med at behandle mennesker der lider af angst, stress, spiseforstyrrelser og selvskade, manglende identitetsfølelse, tomhedsfølelse, samt senfølger efter omsorgssvigt, overgreb, fysisk og psykisk vold mv. 

Undervejs i min uddannelse til psykoterapeut, har jeg fået endnu flere redskaber at trække på og jeg ser frem til, at kunne støtte mine kommende træningsklinter i at finde ind til en bedre balance, hvor de føler de lever et meningsfuldt liv, frie til at være den de er. Hel og i Balance. 

Som træningsklient, er du sikret fortrolighed og anonymitet, på samme måde, som hvis du gik hos en færdiguddannet psykoterapeut.

Som færdiguddannet psykoterapeut er det min hensigt, at forene min psykomotoriske kropsterapi med psykoterapien. Så længe jeg er psykoterapeut studerende kan jeg ikke forene de to behandlinger. Vær derfor opmærksom på, at hvis du vil være træningsklient til psykoterapi (350 kr. for en time), kan jeg ikke inden for den tid tilbyde dig at komme på briks. Hvis du gerne vil være træningsklient OG  have kropsterapi, skal du booke 1,5 time (til 600kr) hvor den første time er psykoterapi og de sidste 30 minutter er kropsterapi på briks. ​

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre mere eller booke tid til en session.

Træningsklienter til Psykoterapi: Welcome
bottom of page